act de renunțarerenunțare


Responsabilitatea pentru conținut
Facem tot posibilul pentru a păstra informațiile de pe site-ul Web noastre curente, dar accepta nici o răspundere pentru conținutul furnizat. În conformitate cu §7 alin. 1 din TMG (germană Tele-Media Act), legea limitează responsabilitatea noastră ca furnizor de servicii pentru propriul nostru conținut de pe aceste pagini web.
Potrivit lui §§8 la 10 din TMG, noi nu suntem obligați să monitorizeze informațiile furnizate terțe părți sau stocate pe site-ul nostru Web. Cu toate acestea, vom elimina imediat orice conținut atunci când devine conștient de faptul că aceasta încalcă legea. Responsabilitatea noastră într-un astfel de caz va începe în momentul în noi devenim conștienți de încălcarea respectivă.
Răspunderea pentru Link-uri
Site-ul nostru contine link-uri către site-uri web ale unor terțe părți. Nu avem nici un fel de influență asupra informațiilor de pe aceste site-uri web și să accepte nici o garantie pentru corectitudinea. Conținutul acestor site-uri terțe părți este responsabilitatea proprietarilor respectivi / furnizori.
La momentul site-urile web ale unor terțe părți au fost legate de al nostru, am gasit nici un motiv de orice încălcare, INDIFERENT probabilă a legii. Vom șterge cu promptitudine o legătură atunci când devine conștient de faptul că aceasta încalcă legea.
drepturi de autor
Conținutul și lucrările furnizate pe aceste pagini web sunt guvernate de legile drepturilor de autor din Germania. Duplicarea, procesarea, distribuirea, sau orice altă formă de comercializare a unui astfel de material în afara domeniului de aplicare al legii dreptului de autor necesită acordul prealabil scris al autorului său respectiv sau creator.
Protecția datelor cu
Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că există riscuri de securitate inerente în transmiterea de date, cum ar fi e-mail-uri, prin intermediul internetului, deoarece este imposibil de a proteja complet împotriva accesului neautorizat de către terți. Cu toate acestea, vom proteja datele, sub rezerva acestei limitări. În special, informațiile personale vor fi transmise prin Internet numai în cazul în care aceasta nu încalcă drepturile unor terțe părți, cu excepția cazului în respectiva parte și-a dat acordul prealabil în vederea unor astfel de riscuri de securitate. În consecință, ca furnizor de site-ul Web, nu vom fi trasă la răspundere pentru orice daune survenite ca urmare a unor astfel de riscuri de securitate sau pentru orice acte legate de omisiune din partea noastră.
Ne opunem utilizării oricăror informații de contact disponibile de către o terță parte pentru a trimite reclame nesolicitate. În calitate de furnizor site-ul Web, ne rezervăm dreptul expres de a lua măsuri legale împotriva corespondență nesolicitate sau e-mail de spam și alte materiale publicitare similare.
Sursa: www.streifler.de S & K Rechtsanwälte
susținută de www.terminsvertretung.de;